HOROSKOP ZNAČENJE IMENA I PREZIMENA
Značenje imena i prezimena

 

Napišite ime i prezime, pa prema tabeli ispod svakom slovu pridružite odgovarajući broj, zatim te brojeve (za svako slovo) saberite. U slučaju da ste dobili broj veći od 9, opet te brojeve saberite dok ne dobijete broj od 1 – 9

Svako slovo je vezano za neki broj:

 

 

 

 

A, I, J = 1

B, K, R =2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3

D, M, T, Đ, DŽ =4

E, H, N, Nj =5

U, V =6

O, Z, Ž =7

F, P = 8

Na primer Pera Perić: 8+5+2+1+8+5+2+1+3 = 35 => 3+5 = 8

 

Značenje brojeva:

Broj 1 – Ovo je jaka osoba, koja uvek polazi od sebe i ume čak biti i sebična. Inteligentna je i neretko ima sreće. Puna je života i često se oseća rastrojeno.

Broj 2 – Osobe sa ovim brojem su uglavnom zadovoljne i srećne. Strastvene su i nesebične. Uglavnom su romantične, osećajne i emotivne.

Broj 3 – Osobe sa ovim brojem su često poznati i veliki ljudi. Izuzetno su inteligentne osobe, mudre, kao da imaju treće čulo. Očekuju ih velike stvari u životu.

Broj 4 – Ove osobe odlikuje profesionalnost, solidarnost, slobodoumnost. Uglavnom su intelektualci. To su složene osobe, dobri prijatelji, roditelji, partneri na koje se svako može osloniti.

Broj 5 – Osobe koje nose ovaj broj su druželjubive i avanturisti. Obožavaju aktivnost, druženje i slobodu. Prijatno se osećaju u urbanim sredinama, gde ima puno ljudi. Živahni su i veseli i znaju da iskoriste svaki trenutak u životu.

Broj 6 – Ovo su poslovni ljudi. Dobra organizacija, sposobnost, mudrost i inteligencija je ono što ih krasi. Vole druženje, ali su jako korektni. Vole da budu slobodni.

Broj 7 – Ovaj broj često nose umetničke duše. U društvu su neretko shvaćeni kao čudaci. Imaju smisla za sve što ima veze sa umetnošću. Često imaju dobar fizički izgled.

Broj 8 – Smirenost je glavna osobina ovih osoba. Ne vole da dele svoj privatni život sa okolinom, čak ga skrivaju. Često se razlikuju od ostalih ljudi iz njihove okoline.

Broj 9 – Osobe sa ovim brojem su pravi avanturisti i uživaju u svemu što im život servira. Drugačiji su i posebni, rođeni lideri, konstatno su u potrazi za promenama i vole rizik